Hier op GlowPire

maken wij gebruik van MineCord
MineCord zorgt er voor dat je je Discord met Minecraft kan linken en je een Proximity Voice-Chat hebt.

Klik hier om MineCord in te stellen


Wat is Kingdom?

De gamemode kingdom is een roleplay mode in minecraft bedacht door DusDavidGames. Het is hierbij de bedoeling dat je samen met je vrienden en kingdomleden een groot rijk opbouwt met muren eromheen. Net zoals in de medieval tijd. Daarom speelt deze gamemode zich af in het Medieval tijdperk. Naast het survivalen is het ook mogelijk om andere kingdoms als vijandig te zetten en later oorlogen in te plannen om zo net als vroeger grondgebied over te nemen. Het is verder de bedoeling dat je zo veel mogelijk bovengronds bouwt en een grote stad maakt. Je moet het kingdom zo aantrekkelijk mogelijk uit laten zien. Verder beschikt ieder kingdom over zijn eigen unieke wand. Deze wand mag je gebruiken tijdens oorlogen om het gevecht wat meer naar je toe te trekken en zo de oorlog te winnen. Voor de rest zijn er bepaalde ranks en kits die je kan kopen op deze website. Met de kits wordt je survival tijd makkelijker dan de rest en met de ranks krijg je meer fun ability's die je kan gebruiken op de server


Hoe gaan oorlogen in zijn werking?

Een oorlog kan gestart worden op een manier. De koning van een desbetreffende kingdom moet een aanvraag doen bij een van de staf leden in de discord server. Het verdedigende kingdom en het aanvallende kingdom moeten het wel eens zijn over een bepaald tijdstip van de oorlog. Wanneer een koning een oorlog verklaart mag deze niet geweigerd worden. Ieder kingdom mag maximaal 1 alliance hebben in het algemeen. Dit wordt zo gedaan zodat er geen te sterke bondgenootschappen ontstaan. Voor de oorlog maakt het aanvallende kingdom een basiskamp. Dit kamp mag niet betreden worden door het verdideigende team. Het is echter niet toegestaan om in het basiskamp te blijven voor het aanvallende team. Het aanvallende team mag alleen via poorten naar binnen dringen. Deze mogen opgeblazen worden. Verder kan een aanvallend kingdom een verdedigend kingdom betreden doormiddel van een Siege toren te bouwen naast de muur. De siege toren moet minimaal 3 bij 3 blokjes groot zijn. In het midden van de toren plaats je een ladder en zo spring je op de muur van de enemy. Wanneer de koning van een kingdom dood is, is de oorlog afgelopen en verloren. Verder kan een oorlog eindigen doordat de enemy geen spelers meer levend heeft, of zich overgeeft. Tijdens de oorlog mag de normale speler 4 keer respawnen. De normale speler moet zijn koning beschermen. De koning herken je aan de goude helm die hij ten alle tijden op moet hebben tijdens de oolrog. Wanneer het verdedigende kingdom verliest mag het aanvallende kingdom kiezen wat ze met het grondgebied doen. De koning mag kiezen tussen overnemen en raiden van het verdedigende kingdom. Echter als de koning voor overnemen kiest, dan vindt er een 1v1 plaats tussen 1 speler van elke kingdom naar keuze. De winnaar krijgt het grondgebied. Wanneer het verdedigende kingdom zijn gebied verliest heeft dit kingdom 1 week de tijd om zich voor te bereiden op een tegen aanval. Ze kunnen ook kiezen voor het opnieuw starten. Daarvoor is het handig om meerdere steden te bouwen. Dan start je niet vanaf het 0 punt meer. Een kingdom kan altijd proberen zijn grondgebied terug te veroveren binnen een bepaalde tijd.


Veldslagen.

Om de 2 weken vindt er een veldslag plaats. De veldslag wordt altijd op tijd aangekondigd. De locatie wordt ook altijd aangeven. Veldslagen staan apart van gewone oorlogen. De winnaar van een veldslag krijgt altijd een goede prijs. 


Custom Texturepack

Voor Kingdom hebben wij ook een Custom Texturepack. Deze bevat nieuwe ores, wapens, armor en nog veel meer.

De Texturepack is nog niet Volledig Af! Je kan hem natuurlijk al wel downloaden en gebruiken. Verdere updates van de Texturepack worden aangegeven in onze Discord.